Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

1.Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §
Laatimispäivä 7.2.2021

1.1. Rekisterinpitäjä

Alicant Oy
PL 234
70101 KUOPIO
FINLAND

1.2. Rekisteriasioista vastaava

Alicant Oy
PL 234
70101 KUOPIO
FINLAND
Y-tunnus 2896175-1

1.3. Rekisterin nimi

Alicant Oy:n asiakasrekisteri

1.4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Alicant Oy:n asiakassuhteiden hoito, asiakasyhteydenpito, markkinointi ja tilausten käsittely sekä arkistointi. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen ja muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

1.5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten:

- yrityksen nimi/etunimi, sukunimi
- lähiosoite
- puhelinnumero
- sähköpostiosoite

1.6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi henkilön antamat tiedot jotka käyttäjä itse ilmoittaa ostotapahtuman yhteydessä tai Alicant Oy:n verkkosivustoa käyttäessään.

1.7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja luovutetaan ainoastaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä. Muussa tapauksessa tietoja ei tulla luovuttamaan kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

1.8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Alicant Oy:n asiakasrekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän atk-järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään asiakassuhteita hoitavat henkilöt ja rekisterinpitäjän työntekijät. Lisäksi tarvittaessa myös tietojärjestelmien ylläpitäjät.

1.9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. (Henkilötietolaki 30§) Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja sen voi tehdä ilmoittamalla siitä Alicant Oy:n asiakaspalveluun info@alicant.fi

1.10. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

1.11. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä tietojen korjaamiseksi asiakasrekisteriin Alicant Oy:n asiakaspalveluun info@alicant.fi

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

ALICANT Oy:n verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot:

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt tilaus- ja toimitusehtomme ja henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste.

Tilaus- ja toimitusehdot:

Voitte tehdä tilauksenne Alicant Oy:n verkkokaupasta tai lähettämällä tilauksenne sähköpostilla info@alicant.fi. Ostosopimus syntyy, kun Alicant Oy on vahvistanut asiakkaan tilauksen tilausvahvistuksella.

Hinnat:

Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Alicant Oy myy tuotteet kulloinkin voimassa olevien hinnastojen mukaisesti ja varaa oikeuden hinnan muutoksiin ilman erillistä ennakkoilmoitusta.

Maksuehdot:

Yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille maksuehto on 7 pv netto laskun päiväyksestä tai ennakkomaksu. Pidätämme oikeuden tarkistaa luottotiedot asiakaskohtaisesti. Viivästyskorko 10%. Yksityisille henkilöille maksuehto on ennakkomaksu. Kun suoritus näkyy Alicant Oy:n tilillä, toimitamme tilauksen välittömästi sovitulla tavalla. Suorituksen tulee näkyä tilillämme 4 arkipäivän kuluessa. Mikäli tilausta ei ole maksettu annetussa ajassa, katsomme tilauksen peruutetuksi. Alicant Oy pidättää omistusoikeuden tuotteisiin kunnes koko kauppahinta on maksettu.

Toimitusaika:

Tuotteiden toimitusaika on yleensä 2-8 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Lähetämme varastossamme olevat tuotteet 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta kun ennakkomaksun suoritus näkyy OP-pankin tilillämme. Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika vaihtelee tuotteittain riippuen tuotteen saatavuudesta 1–6 viikkoon. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostilla mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän arvioitua toimitusaikaa pidempään. Mikäli tarvitset tuotteen nopeasti, tarkista sen saatavuus sähköpostitse info@alicant.fi

Toimitusehdot:

Toimitamme tuotteet postin välityksellä Suomessa asiakkaan valitsemaan postin noutopisteeseen tai lähimpään postitoimipaikkaan. Ja myös kotiovelle asti. Toimitamme myös ulkomaille asiasta erikseen sovittuna. Emme toimita tuotteita Ahvenanmaalle. Tuote katsotaan toimitetuksi, kun se on luovutettu ostajalle tai rahdinkuljettajalle.

Laskun loppusummaan lisätään toimituskulut. Toimituskulut määräytyvät lähetyksen painon ja tilavuuden perusteella. Toimituskulut voi nousta mikäli tuotetta tilataan paljon kerralla. Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron.

Toimituksen lisäehdot:

Posti säilyttää lähetyksiä 7 päivän ajan. Sen jälkeen joudumme perimään postin lisämaksun. Mikäli toimitus jätetään noutamatta/vastaanottamatta ja/tai lähetys palautuu takaisin, ilman asiakaspalautuslomaketta, joudumme veloittamaan 30 € käsittelykustannuksen, vaikka asiakkaaseen ei olisi saatu yhteyttä.

Asiakkaalla on velvollisuus tarkistaa aina kuljetuspakkaus ennen sen vastaanottamista. Jos huomaat että pakkaus on rikki tai avattu, ilmoita siitä noutopisteeseen ja tee vahinkoilmoitus. Joissakin tapauksissa mahdolliset virheet tulee merkitä kuljetusliikkeen rahtikirjaan ja tarkistaa että toimitus sisältää kaikki rahtikirjassa mainitut lähetyksen osat.

Kotiovelle toimituksessa toimitusajat vaihtelevat alueittain arkipäivisin klo: 9-21 välillä. Ei soiteta etukäteen. Paketin vastaanottokuittaus on aina pakollinen. Asiakas vastaa aina kuluista, mikäli ei ole vastaanottamassa pakettia kun se toimitetaan. Tällöin se ohjataan lähimpään postintoimipisteeseen.

Ostajan velvollisuus on tarkastaa tuote ennen niiden käsittelyä/käyttöä.

Alicant Oy ei vastaa siitä jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Alicant Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Alicant Oy:n verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Reklamaatiot:

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen toimituspäivämäärästä osoitteeseen: info@alicant.fi

Ilmoita sähköpostilla tarkat tiedot viasta, yhteystietosi ja tilausnumerosi. Liitä mukaan myös vähintään yksi selkeä kuva rikkinäisestä pakkauksesta/tuotteesta. Väärin tilatuista tuotteista hyvitämme 70 % tuotteen laskutusarvosta.

Palautukset:

Mahdolliset palautukset on aina sovittava etukäteen ALICANT Oy:n kanssa.

Reklamaatiossa ja palautuksissa (myös takuupalautukset) pitää aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun info@alicant.fi ja sopia asiasta etukäteen.

Tuote voidaan palauttaa ainoastaan Alicant Oy:n suostumuksella, joka tehdään kirjallisesti.

Tilaaja vastaa kaikista kustannuksista, jotka aiheutuvat tuotteen palauttamisesta.

Hygieniatuotteilla, alusvaatteilla, vuodevaatteilla, peitoilla, tyynyillä, intiimituotteilla, maskeilla, kosmetiikkatuotteilla, luontaistuotteilla, terveydenhoidon laitteilla sekä Outlet tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

Erikoistilauksia ei voi palauttaa, mikäli toimitus on ollut asiakkaan tilauksen mukainen. Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke, kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa tai juuri asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on valmistunut.

Jos asiakas ottaa tavaran käyttönsä, hän vastaa tavaran arvon alenemisesta. Myyjä voi periä tavaran arvon alenemista vastaavan summan. Jos tavara on muuttunut myyntikelvottomaksi, myyjä voi kieltäytyä kokonaan palauttamasta kuluttajan maksamaa summaa.

Tuotteet on palautettava alkuperäisissä pakkauksissa käyttämättöminä. Palautuslähetys on pakattava kestävästi kuljetusvahinkojen välttämiseksi.

Ota itsellesi aina tosite palautuksesta postitoimipisteestä. Asiakas on aina vastuussa palautuslähetyksestä.

Emme lunasta maksamattomia, postiennakko- tai kuriirilähetyksiä (palautuksia tai takuupalautuksia).

Mikäli lähetyksessä ei ole mukana asiakaspalautuslomaketta ja kopiota kuitista tai laskusta, veloitamme ylimääräisestä työstä 30 €. Tilaa asiakaspalautuslomake info@alicant.fi

Hyvitys tehdään vain jos palautuneet tuotteet täyttävät palautusehtomme ja olemme vastaanottaneet palautuvat tuotteet.

Tilauksen peruminen:

Tilaukselle ei myönnetä peruutusoikeutta jos tuote on asiakkaalle erikseen ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke, kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa tai juuri asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on valmistunut.

Alicant Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttamaan rahat asiakkaan tilille.

Tuotevastuu ja takuu:

Alicant Oy ei vastaa tuotteiden huolimattomasta tai väärinkäytöstä aiheutuvista vahingoista. Tuotteiden takuuajat vaihtelevat tuotekohtaisesti. Tuotteen takuuajan voi varmistaa Alicant Oy:n asiakaspalvelusta info@alicant.fi

Asiakas vastaa kaikista kustannuksista, jotka aiheutuvat tuotteiden toimittamisesta takuuaikana tai sen jälkeen Alicant Oy:lle. Alicant Oy pidättää oikeuden periä aiheettoman takuuhuollon kulut asiakkaalta. Aiheettoman huollon kuluina peritään mahdolliset huollosta aiheutuvat kulut, Alicant Oy:n käsittelykulut ja mahdolliset kuljetuskustannukset.

Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä takuunantajalle kohtuullisessa ajassa, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

Kaikki takuupalautukset testataan ja tutkitaan ennen päätösten tekoa. Alicant Oy voi vapautua tuotteen takuuvastuusta, jos saatamme todennäköiseksi tai toteen, että tuotteen huonontuminen, vahingoittuminen tai rikkoutuminen johtuu tapaturmasta, tavaran vääränlaisesta käytöstä, huollon laiminlyönnistä tai muusta ostajan puolelta olevasta seikasta.

Tuotetakuut kattavat ainoastaan valmistusvirheet, eivätkä siten koske mitään vikaa, joka johtuu jostakin tuotteen toimintoa tai ulkonäköä koskevasta yksittäisestä muutoksesta, esim. tuotteen uudelleenrakentaminen, parannus tai muu konfiguraatio.

Takuu ei kata tuotteiden virittämistä. Esimerkiksi lampuissa jne. sähkölaitteissa takuu ei kata sähkökatkojen tai ukkosen aiheuttamia vaurioita, tuotteen väärästä säilyttämisestä tai puhdistamisen laiminlyönnistä aiheutuvia vahinkoja, tuotteiden väärinkäyttöä tai muita ohjeiden laiminlyöntiä, mukaan lukien asiakkaan puolesta sattuneita asennusvirheitä tai fyysisiä tuotteen rikkomisia.

Tuotekuvissa saattaa värisävy poiketa tuotteen oikeasta väristä. Värisävyt voivat vaihdella jonkin verran myös materiaaleista ja värisävyistä riippuen. Vaatetuksessa toleranssi on eurooppalainen standardi + tai - 5 % tuotteen painosta ja koosta.

Asiakkaan tilausvahvistus toimii takuutodistuksena.

Muut ehdot:

Alicant Oy ei ole toimitus- tai korvausvelvollinen, jos tuotteet on myyty loppuun tai jos on kuva-, tekstinkäsittely- tai painovirheitä tuote kuvauksissa, hinta tai teknisissä tiedoissa.

Alicant Oy ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle viivästyksestä tai toimituksen virheellisyydestä aiheutuneita välillisiä vahinkoja.

Alicant Oy:llä on oikeus evätä tilaus tarvittaessa.

Alicant Oy varaa oikeuden muuttaa näitä yleisiä ehtoja koska tahansa. Muutokset astuvat voimaan, kun Asiakas on hyväksynyt tilaus- ja toimitusehtomme.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita